LA RIVIERA

LA RIVIERA Grillroom - Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1804 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Riviera. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 19:18 Pizza’s zijn zeer goed,warm en snel bezorgd
8 mei 2022 om 22:29 Een heel goed restaurant! Goede porties, ruim belegde pizza's en goede kwaliteit. We kregen zelfs een fles wijn en wat knoflookbrood er gratis bij. Top service!
6 mei 2022 om 23:21 erg snelle bezorging en het eten was lekker zoals altijd
24 apr 2022 om 1:36 Beste pizza’s van Enschede! Zeker een aanrader
21 apr 2022 om 9:32 pasta was meer een puree dan tagiatelle de saus had ook weinig smaak brood was wel super maar de saus oud en droog
19 apr 2022 om 1:38 Ik had besteld maar heb niks binnen gekregen 2,5 uur gewacht
18 apr 2022 om 19:57 Altijd ruim voldoende en erg lekker
14 apr 2022 om 10:03 Het eten was heerlijk en warm. Snelle bezorging. Top!
3 apr 2022 om 23:16 Het eten was overheerlijk en warm en was ook warde voor je geld ik zeg ook ga lekker zo door het was weer super voor herhalingen vatbaar een 12 + voor het eten
29 mrt 2022 om 12:05 Was weer overheerlijk en super ruime porties echt een aanrader. Goed naar de opmerkingen gekeken en rekening gehouden met de wensen. Snelle bezorging, super ga zo door !
29 mrt 2022 om 6:51 Helaas was de lamachun en de friet lauw. Dus toen we gedeelte ophadden was het laatse koud. Smaak was wel goed.
18 mrt 2022 om 22:14 Heerlijk bedankt